Om oss

För oss på Skånetruck AB handlar framgång om att sätta kundens behov främst. Allt vi gör – från att hjälpa dig att välja rätt utrustning till att ge service i särklass efter köpet – är inriktat på att hjälpa dig att öka ditt företags lönsamhet.

CESAB:s produkter täcker in alla delar av hanteringsprocessen: lastning och lossning, mottagning och sändning, horisontell transport och vertikal lagring. Därmed kan vi erbjuda dig en helhetslösning för dina materialhanteringsbehov som inkluderar ett komplett sortiment av el-, diesel- och gasoldrivna gaffeltruckar i kombination med ett brett utbud av lagertruckar.

Vi erbjuder personlig och lokal service skräddarsydd för att passa just ditt företags behov. Föreningen av en lokal återförsäljare och stödet från en internationellt erkänd tillverkare innebär att verksamheter i alla storlekar kan erbjudas bästa tänkbara service – oavsett om företagets materialhantering kräver en enda truck eller en hel fordonspark.

Vid Skånetruck AB står vårt expertteam redo att ge dig råd på både strategisk och operativ nivå för att hjälpa dig att utnyttja resurserna ännu bättre.

Både när vi hjälper till att välja den truck som bäst tillgodoser de unika krav som materialhanteringen inom din verksamhet ställer och när vi presenterar vårt breda utbud av flexibla finansieringslösningar arbetar vi i nära samråd med ditt företag. Det säkerställer att du har all information du behöver för att kunna fatta ett välgrundat affärsbeslut som bidrar till att göra ditt företag mer effektivt och lönsamt.

Kort sagt: Vi nöjer oss inte med mindre än helt nöjda kunder.